Notícies

Ves enrere <span class="titular2">El Parlament Europeu organitza un Àgora ciutadana sobre l'atur juvenil</span>

<span class="titular2">El Parlament Europeu organitza un Àgora ciutadana sobre l'atur juvenil</span>

El Parlament Europeu organitza una consulta amb la societat civil, com ve fent des de 2007, amb el lema d'Àgora Ciutadana, que se celebrarà a Brussel·les del dimecres 6 al divendres 8 de novembre del 2013.

L'Àgora és un espai de debat obert en el que es reunixen ciutadans de tot Europa per a presentar al final una posició comuna sobre l'assumpte tractat.

En esta ocasió, l'Àgora Ciutadana del Parlament Europeu treballarà sobre la Desocupació juvenil. Es convoca amb la intenció de reunir jóvens de tot Europa per a examinar els desafiaments a què s'enfronta en l'actualitat el mercat europeu de l'ocupació.

S'invitarà a esta conferència a dos jóvens de cada un dels Estats membres de la Unió Europea, d'entre 18 i 30 anys d'edat: un amb ocupació i un altre sense ocupació.

Els jóvens intervindran en debats amb participants dels altres Estats membres, amb l'assistència d'experts, sobre una diversitat de qüestions específicament relacionades amb la desocupació juvenil.

Les recomanacions emanades d'este Àgora Ciutadana es transmetran a les instàncies europees responsables de les decisions en este àmbit.

A més s'invitarà als participants a visitar el "Parlamentarium", nou centre d'acollida de visitants del Parlament Europeu.

Com participar?

Els participants en l'Àgora Ciutadana sobre la Desocupació juvenil han de tindre una edat compresa entre els 18 i els 30 anys i residir en un dels 28 Estats membres de la UE. Els debats es desenvoluparan en anglés, francés, alemany o espanyol, per la qual cosa és essencial que els participants puguen intervindre en una d'estes llengües.

Les persones interessades a participar en l'Àgora hauran d'omplir el formulari de sol·licitud abans del 31 d'agost del 2013 en la web: http://www.europarl.europa.eu/agora2013/es

El procés de selecció es desenvoluparà durant la primera setmana de setembre del 2013. El Parlament Europeu correrà amb els gastos de transport i allotjament de tots els participants.

Més informació:

Parlament Europeu: 91 436 47 30

Isabel Mateo Isabel.mateo@ep.europa.eu