Notícies

Ves enrere <span class="titular2">Iniciativa Climate-KIC: com transformar la teua idea en un éxit comercial </span>

<span class="titular2">Iniciativa Climate-KIC: com transformar la teua idea en un éxit comercial </span>

L'11 de juny 2013 va tindre lloc en l'Institut Valencià de l'Edificació (IVE) una conferència sobre les iniciatives recolzades per la plataforma europea Climate-KIC a la Comunitat Valenciana.
Luís E. Domínguez, director-gerent de l'IVE, va inaugurar la jornada i Francisco Ferrando, Coordinador RIC Comunitat Valenciana d'IVACE, va explicar l'estratègia global de Climate-KIC.

Tres van ser els principals temes discutits: Innovació, Emprenedurisme i Educació.

El tema de la "Innovació" va ser introduït per Carolina Mateo parlant de "Challenge Platforms" i Mar Alonso va presentar la competició internacional "Less Competition". Esta iniciativa, recolzada per IVE i CONSUM, té per objectiu buscar solucions innovadores per a millorar l'eficiència energètica en locals comercials.

Sobre "Emprenedurisme", José Luis Muñoz, Coordinador Programa PiP Comunitat Valenciana i Coordinador PIP en la UE, va resumir les activitats més importants i les millores del Programa Pioners en Acció realitzades en este exercici. A continuació, Bianca Dragomir d'AVAESEN, va presentar el programa "Low Carbon Incubator" , una iniciativa dins la modalitat competició que està recolzada per l'Ajuntament de Castelló, a fi d'ajudar nous emprenedors, start-ups i empreses existents a trobar propostes de negoci en el mercat de baix carboni. Per a il·lustrar este programa i el seu millor enteniment, José Salido, ITECON, va aportar un cas pràctic "El LC1- 2013: Geopool".

Al finalitzar la conferència Paz Ruiz de la Universitat de València, va abordar el tema de "Educació" explicant com ampliar el coneixement professional i sobre com desenvolupar les oportunitats comercials. Més de 70 participants van acudir a l'esdeveniment, tots ells interessats sobre nous oportunitats de treball i desenvolupament de les seues carreres professional d'una manera sostenible.