Notícies

Ves enrere <strong id="aui_3_2_0_1118"><strong id="aui_3_2_0_1107">Un total de 100 persones han participat en l'Erasmus per a Jóvens Emprenedors

<strong id="aui_3_2_0_1118"><strong id="aui_3_2_0_1107">Un total de 100 persones han participat en l'Erasmus per a Jóvens Emprenedors

Un total de 100 persones han participat en el Programa Erasmus per a Jóvens Emprenedors en què la Comunitat Valenciana és soci líder en el Cicle IV junt amb la Cambra de Comerç i Indústria de Magdeburg (Alemanya) i la Universitat Politècnica de Cracòvia (Polònia), des de juliol de 2012 fins a febrer de 2014.
D'estes 100 persones hi ha un total de 56 nous emprenedors i 44 empresaris d'acollida de la Unió Europea (UE).

El Programa Erasmus Emprenedors és una iniciativa de la Unió Europea l'objectiu del qual és la realització de pràctiques professionals de nous emprenedors en empreses consolidades de la UE, per tal d'adquirir experiència i coneixements que els servisca en el futur a l'hora de muntar les seues empreses o desenrotllar-les.

Dins del Cicle IV s'han propiciat un total de 56 relacions d'emprenedors novells amb empresaris experimentats de la Unió Europea, de què 19 estan desenrotllant-se en l'actualitat. La Generalitat ha sigut la que ha gestionat més intercanvis amb un 50 % del total, mentres que la Cambra d'Indústria i Comerç de Magdeburg va generar el 35'% i la Universitat de Cracòvia va generar el 15%

Estes dades, a juí del secretari autonòmic d'Economia i Ocupació, Fernando Díaz Requena, "demostren allò que s'ha encertat de la iniciativa, i que s'està complint el seu principal objectiu: fomentar les pràctiques d'emprenedors en empreses europees, i afavorir el coneixement del funcionament de les empreses d'altres regions".

Díaz Requena ha assenyalat que este projecte "ha permés als nous emprenedors enriquir la seua experiència, professional i personal, i adquirir una visió molt més global del món de l'empresa. Han pogut ampliar els seus coneixements i expandir la seua xarxa de contactes per mitjà del treball realitzat en empreses dirigides per emprenedors experimentats d'altres regions de la Unió Europea".

A més, esta iniciativa, "ha suposat per als emprenedors valencians una oportunitat de retroalimentar-se en conéixer experiències emprenedores en altres països comunitaris, i propiciar noves vetes de mercat que milloren el seu projecte empresarial".

El secretari autonòmic d'Economia i Ocupació ha recordat que des de la Generalitat "s'està treballant per a facilitar al màxim la posada en marxa d'un projecte empresarial, per mitjà del desenrotllament de ferramentes i instruments perquè emprendre siga el més senzill i fàcil possible".

Vore notícia