Notícies

Ves enrere El vicepresident del Consell, José Císcar, ha assistit a l'acte d'inauguració e la primera sessió de treball de l'Estratègia de l'Aigua per al Mediterrani Occidental del Diàleg 5+5

El vicepresident del Consell, José Císcar, ha assistit a l'acte d'inauguració e la primera sessió de treball de l'Estratègia de l'Aigua per al Mediterrani Occidental del Diàleg 5+5

El vicepresident del Consell i conseller d'Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua, José Císcar, ha assistit a l'acte d'inauguració de la primera sessió de treball de l'Estratègia de l'Aigua per al Mediterrani Occidental del Diàleg 5+5.

L'esdeveniment ha comptat amb la presència del ministre d'Assumptes Exteriors i Cooperació, José Manuel García-Margallo, el ministre d'Assumptes Exteriors d'Algèria, Ramtane Lamamra, i la presidenta de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, M. Ángeles Ureña, entre altres personalitats.

En esta primera cimera d'experts per a desenrotllar una estratègia comuna de l'aigua per a la conca del Mediterrani occidental han participat representants dels països que conformen el Diàleg 5+5: Espanya, França, Portugal, Itàlia, Malta, Algèria, Líbia, el Marroc, Mauritània i Tunis. Han assistit també observadors internacionals de l'Organització per a la Cooperació i el Desenrotllament Econòmic i d'altres organismes.

El vicepresidente del Consell y conseller de Agricultura, Pesca, Alimentación y Agua, José Císcar, ha asistido al acto de inauguración de la primera sesión de trabajo de la "Estrategia del Agua para el Mediterráneo Occidental del Diálogo 5+5".

El evento ha contado con la presencia del ministro de Asuntos Exteriores y Cooperación, José Manuel García-Margallo, el ministro de Asuntos Exteriores de Argelia, Ramtane Lamamra, y la presidenta de la Confederación Hidrográfica del Júcar, Mª Ángeles Ureña, entre otras personalidades.

En esta primera cumbre de expertos para desarrollar una estrategia común del agua para la cuenca del Mediterráneo occidental han participado representantes de los países que conforman el Diálogo 5+5: España, Francia, Portugal, Italia, Malta, Argelia, Libia, Marruecos, Mauritania y Túnez. Han asistido también observadores internacionales de la Organización para la Cooperación y el Desarrollo Económico y de otros organismos.

Vore notícia