Notícies

Ves enrere La Fundació Comunitat Valenciana-Regió Europea obté el visat del seu pla d'igualtat

La Fundació Comunitat Valenciana-Regió Europea obté el visat del seu pla d'igualtat

La Comissió d'Igualtat de la FCVRE implementarà les mesures del Pla d'Igualtat 2019-2022 per a la plantilla.

 

La Fundació Comunitat Valenciana-Regió Europea, que des del 2003 realitza el seguiment de les polítiques comunitàries que afecten la Comunitat i defensa els interessos de tota la ciutadania valenciana en les institucions europees, ha obtingut a principis del 2019 el visat al Pla d'Igualtat. La seua plantilla, formada per vuit persones, ha participat de manera directa en l'elaboració del diagnòstic de la situació i en la proposta de mesures que permetessen millorar la igualtat entre homes i dones.

El Pla, amb una vigència de quatre anys, proposa un total de 21 mesures per afavorir la igualtat, en aspectes com l'accés a l'ocupació, la conciliació, la salut laboral i l'ús d'un llenguatge no sexista. A més, inclou un Pla de Formació contínua per al personal de l'entitat. Igualment, preveu un programa de seguiment de les mesures i una avaluació anual per valorar el nivell d'implementació d'aquestes, permetent corregir les desviacions i millorar les actuacions previstes.

El visat dels plans d'igualtat, concedit per la Direcció General de l'Institut de les Dones i per la igualtat de Gènere, dependent de la Conselleria de Polítiques Inclusives i Igualtat, permet a la FCVRE la utilització del segell Fent Empresa, que acredita l'obtenció del visat i premia la preocupació dels centres de treball per aconseguir estàndards elevat en temes d'igualtat de gènere.