Notícies

Ves enrere La Generalitat promociona l'oferta cicloturística de la Comunitat Valenciana a Bèlgica

La Generalitat promociona l'oferta cicloturística de la Comunitat Valenciana a Bèlgica

La Conselleria d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació ha organitzat per a esta setmana un viatge de premsa per a promocionar entre els belgues el producte de cicloturisme que es pot gaudir a la Comunitat Valenciana, concretament a la província d'Alacant i a la localitat de Calp.

Per a la temporada 2014, l'agència de viatges majorista 'Thomas Cook Sport Bélgica' ha renovat l'oferta de productes de cicloturisme a la Costa Blanca i amb l'objectiu d'impulsar i promoure esta oferta entre els belgues, Thomas Cook i un grup de premsa format per mitjans especialitzats en esports, ciclisme, cicloturisme i premsa tradicional visiten durant estos dies la Comunitat Valenciana.

Este viatge de premsa compta amb la col·laboració de l'Agència Valenciana de Turisme, el Patronat de la Costa Blanca, l'Oficina Espanyola de Turisme a Brussel·les i amb l'agència de viatges majorista 'Thomas Cook Bélgica'.

L'objectiu del viatge de premsa és donar suport a la comercialització del producte de cicloturisme de 'Thomas Cook Bélgica', com també donar suport a la comercialització i posicionament del conjunt de l'oferta de la Comunitat Valenciana, i en particular de la Costa Blanca en el mercat belga.

El client ciclista de 'Thomas Cook Sport' correspon al perfil d'una persona que viatja per a fer esport i combina la seua afició amb la família o amics. Per tant, busca gaudir de la destinació i descobrir l'oferta turística de la zona mentres practica este esport.

El grup, que visitarà la província d'Alacant del 13 al 16 de novembre, està format per cinc mitjans de premsa, dos representants de 'Thomas Cook Bélgica' i dos de l'empresa receptiva de Thomas Cook a la Costa Blanca 'Vuelta ciclista'.

Els reporters faran rutes cicloturistes a Calp i els voltants (Xàbia, el Coll de Rates i Moraira). A més, duran a terme activitats i excursions per la província d'Alacant per a conéixer l'oferta turística, gastronòmica i d'oci.

Cal destacar que 'Thomas Cook Bélgica' és la segona agència de viatges majorista més important en el mercat belga. A més, ha desenrotllat la línia de producte 'Thomas Cook Sport' per als amants d'esport, que en els últims anys ha desenrotllat la seua oferta orientat al cicloturisme a la Costa Blanca.

El mercat belga a la Comunitat

Bèlgica és el sext mercat emissor de turistes internacionals per a la Comunitat Valenciana. Durant l'any passat, un total de 227.863 belgues van visitar la Comunitat, i això comporta un increment del 2% respecte a 2011.

El mercat belga està tenint un comportament molt positiu en 2013 a la Comunitat Valenciana, ja que durant els primers 9 mesos de 2013 s'ha incrementat en un 25% l'arribada de turistes d'esta nacionalitat respecte a les dades de l'any passat.

Es tracta d'un mercat d'especial importància per a la Comunitat Valenciana, ja que distribuïx els seus viatges al llarg de tot l'any i mostra gran interés per l'oferta complementària de la nostra destinació.

La Comunitat està connectada amb quatre aeroports belgues. Alacant manté rutes amb els quatre aeroports a través de Jetair Fly, del grup TUI. A més, l'aerolínia Ryanair connecta Charleroi amb la ciutat d'Alacant i València i Vueling connecta Brussel·les amb els dos aeroports valencians.

Vore notícia

Oferta cicloturística de la Comunitat en Bélgica