Notícies

Ves enrere Reforçant llaços europeus: Tres becaris del programa Ivace Exterior s'incorporen a la missió a Brussel·les

Reforçant llaços europeus: Tres becaris del programa Ivace Exterior s'incorporen a la missió a Brussel·les

  • El Secretari Autonòmic Pablo Broseta ha expressat el seu entusiasme per l'arribada d'aquests joves professionals, destacant la importància estratègica d'aquesta col·laboració

  • Aquest programa de beques reflecteix el compromís continu de la Comunitat Valenciana amb la formació dels joves i la seua projecció internacional

 

València (13.02.24). L'oficina de representació de la Comunitat Valenciana a Brussel·les ha donat la benvinguda a tres brillants becaris procedents del programa Ivace Exterior. Aquests joves professionals realitzaran pràctiques enfocades en temes europeus a la seu de la Delegació.

La incorporació d'aquests joves talentosos representa un pas significatiu en la col·laboració entre entitats de la Generalitat en l'àmbit europeu, en aquest cas entre la Fundació Comunitat Valenciana – Regió Europea i IVACE+i. El programa Ivace Exterior busca potenciar el desenvolupament professional dels joves valencians en el context internacional, promocionant l'intercanvi de coneixements i experiències per a reforçar, en aquest cas, la interacció i la dimensió regional amb la Unió Europea en qüestions rellevants per a la Comunitat Valenciana.

El Secretari Autonòmic, Pablo Broseta, ha expressat el seu entusiasme per l'arribada d'aquests joves, destacant la importància d'aquesta col·laboració per conèixer els mecanismes de promoció i defensa dels interessos dels diversos sectors econòmics de la Comunitat davant la UE. "La incorporació d'aquests joves talents en la nostra oficina a Brussel·les -va assenyalar Broseta- és un pas clau per promoure la participació activa de la joventut en l'àmbit europeu. Estem compromesos a oferir-los un entorn enriquidor on puguen desenvolupar les seves habilitats i contribuir al reforçament dels nostres llaços amb la Unió Europea", va afirmar el Secretari Autonòmic.

La Fundació Comunitat Valenciana - Regió Europea, com a amfitriona d'aquestes pràctiques, integrarà aquests becaris en les seves dinàmiques de treball i espera que la seva estada a Brussel·les siga tant productiva com enriquidora.

"La nostra col·laboració amb el programa de beques, IVACE Exterior, reflecteix el compromís continu de la Comunitat Valenciana amb la formació dels joves i la seua projecció internacional, reafirmant la nostra determinació d'aconseguir nous horitzons i construir un futur pròsper i col·laboratiu per a la nostra regió en el context europeu", va assenyalar Broseta.

www.ue.gva.es