Notícies

Ves enrere Turisme promociona la gastronomia valenciana a Brussel·les amb motiu del Dia de la Comunitat Valenciana

Turisme promociona la gastronomia valenciana a Brussel·les amb motiu del Dia de la Comunitat Valenciana

- Del 8 al 10 d'octubre promociona la cultura gastronòmica valenciana en l'Assemblea de les Regions d'Europa
- El president de la Generalitat, Ximo Puig, presideix la presentació de l'oferta turística i gastronòmica de la Comunitat Valenciana davant de la representació permanent d'Espanya en la UE el 10 d'octubre.

 

Turisme Comunitat Valenciana promociona l'oferta gastronòmica valenciana a Brussel·les amb motiu de la celebració del Dia de la Comunitat Valenciana. Des d'aquest dimarts, 8 d'octubre, fins al dijous, 10 d'octubre, Turisme ha organitzat un programa de mostres i degustacions de productes valencians en l'Assemblea de les Regions d'Europa a Brussel·les, que es promocionaran sota la marca gastroturística 'l'Exquisit Mediterrani'.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat la importància d'exportar el missatge de 'l'Exquisit Mediterrani' al cor de la Unió Europea i identificar-lo amb la celebració del Dia de la Comunitat Valenciana.

"Mostrem amb orgull la nostra gastronomia en aquesta setmana vinculada a la celebració del 9 d'Octubre perquè es tracta d'un dels nostres millors atributs, una excel·lent icona del nostre territori, que transmet paisatge, qualitat, estil de vida i autenticitat, en definitiva", ha subratllat Colomer.

Durant aquests dies, professionals, cuiners i cuineres de la Xarxa de Centres de Turisme presentaran a la capital europea receptes tradicionals, entre les quals no faltaran els arrossos i vins valencians. El programa de degustacions mostrarà els valors de 'l'Exquisit Mediterrani', la dieta mediterrània valenciana autòctona lligada a valors de qualitat i seguretat.

Les jornades gastronòmiques culminaran el dijous dia 10 amb una presentació de l'oferta turística i gastronòmica de la Comunitat Valenciana en la representació permanent d'Espanya davant de la UE. El president de la Generalitat, Ximo Puig, presidirà la presentació, en què participarà també el director general de Turisme, Herick Campos.

Turisme Comunitat Valenciana presentarà l'oferta turística de la Comunitat Valenciana davant de diversos operadors turístics belgues i, posteriorment, s'oferirà una degustació de productes valencians acompanyats de vins.