Notícies

Ves enrere Una delegació de l'Institut Europeu de Tecnologia visitarà València a principis de setembre

Una delegació de l'Institut Europeu de Tecnologia visitarà València a principis de setembre

El pròxim dia 4 de setembre una delegació de directius de l'Institut Europeu d'Innovació i Tecnologia (EIT) visitarà València amb la missió d'informar-se del desenvolupament de diferents projectes de la Comunitat inscrits dins de la comunitat de treball Climate-KIC.

Els directius de l'EIT mantindran una reunió de treball amb el conseller d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, Máximo Buch, per a conéixer l'estat i evolució de les diferents línies de treball establides dins de Climate-KIC.

Esta previst que assistisquen importants executius membres del seu consell de govern, com la presidenta de Microsoft Espanya, María Garaña o Peter Tropschuch, director d'AutoUni del grup Volkswagen, a més del rector de la Universitat Tecnològica de Xipre, representants directius de Shell i altres directius interns de l'organisme.

La labor de l'EIT es desenvolupa ara mateix en 3 grans grups de treball coneguts com a comunitats de Coneixement i Innovació (KIC, en anglés): canvi climàtic, energies renovable i noves generacions de tecnologies de la informació i la comunicació.

La Comunitat Valenciana participa en la comunitat de canvi climàtic, denominada Climate-KIC i de la que formen part un conjunt d'empreses, institucions i centres tecnològics, així com 6 regions europees que són el grup que presidix la Comunitat.

Dins de la Comunitat Valenciana participen com a socis principals la Fundació Comunitat Valenciana regió Europea i l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) junt amb representants de la Generaltitat Valenciana, REDIT, ITE, CTL, RUVID, les universitats de València, Alacant i la UPV, l'Ajuntament de Castelló, la FVMP, l'IVE, Iberdrola Renovables i diverses empreses i associacions empresarials de la CV.

L'Institut Europeu d'Innovació i Tecnologia (EIT per les sigles en anglés d'Europeten Institute of Innovation and Technology) és un organisme independent amb seu a Budapest i auspiciat per la Unió Europea.

El seu consell de direcció està format per 18 professionals d'alt nivell que provenen tant del món empresarial, com a acadèmic i de centres d'investigació. En l'actualitat el director de l'EIT és l'espanyol Manuel Leceta.

L'Institut Europeu d'Innovació i Tecnologia (EIT) té com a missió facilitar la comercialització de la innovació i ajudar a les empreses a desenvolupar oportunitats tecnològiques en diferents camps d'oportunitat, amb el fi últim de facilitar el treball conjunt de les àrees de coneixement, investigació i innovació i posar-les al servici de les empreses i l'aparell productiu.
La seua labor se centra en la capacitació de les persones, l'aplicació de la innovació i l'excel·lència. La innovació per a guanyar el futur.

Veure nota de prensa

Veure noticia