Notícies

Ves enrere <strong id="aui_3_2_0_1107"><strong id="aui_3_2_0_1111">Un documental arreplega la participació de l'IVACE en un projecte europeu d'innovació

<strong id="aui_3_2_0_1107"><strong id="aui_3_2_0_1111">Un documental arreplega la participació de l'IVACE en un projecte europeu d'innovació

El MUVIM acull la setmana que ve dos documentals de l'artista canadencobritànic establit a València Zev Robinson on plasma la relació entre agricultora i menjar i com esta relació definix una cultura valenciana formada per una llarga tradició agrícola que ara ha evolucionat en una cuina innovadora sense perdre les seues arrels.

Un dels documentals que s'emetran titulat "Arrels Valencianes" és una comissió de la Unió Europea i l'IVACE per al projecte europeu PACMAN dirigit a fomentar la innovació, la intercooperació i la internacionalització dels clusters agroalimentaris de la conca mediterrània.

L'IVACE és, junt amb altres entitats públiques i privades de sis països MED, el responsable de desenrotllar a la Comunitat Valenciana les cadenes de valor que afecten la part de transformació industrial dels sectors de raïm de taula, olis i cereals.

El sector agroalimentari és clau en el dinamisme econòmic regional i nacional. A la Comunitat Valenciana hi ha 1.460 empreses que empren a més de 31.914 persones, el 8,6% de totes les empreses que hi ha en el territori nacional.

En el període 2008-2013 el sector agroalimentari de la Comunitat Valenciana ha invertit més de 100 milions d'euros en 862 projectes empresarials que han rebut un respatler de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial de prop de 50 milions d'euros.

Vore notícia