Notícies

Ves enrere Agricultura paga en 2013 un total de 67,5 milions d'euros del Pla de Desenrotllament Rural

Agricultura paga en 2013 un total de 67,5 milions d'euros del Pla de Desenrotllament Rural

La Conselleria de Presidència i Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua, a través de l'Agència Valenciana de Foment i Garantia Agrària (AVFGA), ha realitzat pagaments a agricultors i empreses agroalimentàries per un import de 67,5 milions d'euros, dins del Pla de Desenrotllament Rural (PDR), durant 2013.

Estes ajudes corresponen al programa del Fons Europeu Agrícola de Desenrotllament Rural (FEADER) i estan així finançades per la Unió Europea, el Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i la Conselleria de Presidència i Agricultura.

D'esta manera, s'han finançat ajudes agroambientals per un import de més de 30 milions d'euros a prop de 14.600 titulars, 12,2 milions en modernització d'explotacions agrícoles, 8,2 milions per a augment del valor afegit dels productes agrícoles i forestals, 6,6 milions en instal·lació de jóvens agricultors i altres imports inferiors a jubilació anticipada i altres ajudes relacionades amb el desenrotllament rural, que han aconseguit un total de 24.000 agricultors i empreses agroalimentàries.

Així mateix, al llarg d'enguany, la Conselleria de Presidència i Agricultura, per mitjà de l'AVFGA, ha abonat un total de 159 milions d'euros, corresponents al Fons Europeu Agrícola de Garantia (FEAGA).

A través d'este canal s'han abonat ajudes del règim de pagament únic, reestructuració i reconversió de vinyes, programes operatius i també primes per vaca alletant i distribució de llet en centres escolars, entre altres, i que han repercutit en 112.500 titulars i empreses de l'àmbit agroalimentari.

Vore notícia