Notícies

Ves enrere Císcar ha asistido al Consejo de Ministros de Agricultura y Pesca de la Unión Europea

Císcar ha asistido al Consejo de Ministros de Agricultura y Pesca de la Unión Europea

El vicepresident del Consell i conseller d'Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua, José Ciscar, ha acompanyat el ministre d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, Miguel Arias Cañete, en el Consell de Ministres d'Agricultura i Pesca celebrat a Brussel·les.

José Ciscar, que assistix a esta reunió del Consell de Ministres en representació de totes les comunitats autònomes, ha seguit el debat, que contenia importants punts en l'orde del dia per a la Comunitat Valenciana, com la nova orientació en la política de promoció de productes agraris en el mercat interior i tercers països o el programa de repartiment escolar de fruites, verdures, plàtans i llet.

Els ministres d'Agricultura dels 28 estats membres es reunixen mensualment per a debatre i marcar les línies d'actuació en matèria d'agricultura i, junt amb el Parlament, exercir la funció legisladora de la Unió Europea.

La política agrària comuna és una de les més importants polítiques en la Unió, no sols pel pressupost que té assignat, sinó perquè la seua regulació es realitza a través de reglaments, normes emanades del Consell i el Parlament de compliment obligatori en tots els seus termes en tots els estats.

La presència del conseller José Ciscar a Brussel·les demostra el compromís del Consell en defensa dels interessos del camp valencià en tots els escenaris i fòrums en què es decidisquen qüestions que afecten la competitivitat del sector, la qualitat dels productes de la Comunitat, la renda dels seus agricultors i el desenrotllament del món rural.

Vore notícia