Notícies

Ves enrere L'IVAJ.GVA JOVE difon el Programa Erasmus+ de la UE

L'IVAJ.GVA JOVE difon el Programa Erasmus+ de la UE

L'IVAJ.GVA JOVE ha programat onze jornades de presentació del Programa Erasmus+ a la Comunitat Valenciana a través de sessions informatives que se celebraran en sengles localitats per a explicar a les associacions juvenils i als responsables locals de joventut, tant el tipus d'ajudes com la forma i el termini de presentació de projectes al nou programa europeu (2014-2020) en l'apartat de Joventut.

Esta iniciativa es realitza en col·laboració amb l'Agència Nacional Espanyola del Programa Joventut en Acció i començarà el 19 de febrer i finalitzarà el 9 març. "És una gran oportunitat per a europeïtzar els projectes de Joventut que es realitzen en la Comunitat. Per este motiu acostarem el nou Programa Erasmus+ per a estimular i facilitar la participació d'associacions juvenils i municipis", ha indicat el director de l'IVAJ.GVA JOVE, Marcos Sanchis.

Erasmus+ és el nou programa de la Unió Europea per a l'educació, la formació, la joventut i l'esport. El programa estarà en vigor des de l'1 de gener de 2014 fins al 31 de desembre de 2020 i té un pressupost global de més de 14.000 milions d'euros.

En l'apartat de Joventut, a partir d'ara, serà Erasmus+ qui assumisca la major part de les accions de l'anterior Programa Joventut en Acció, com intercanvis juvenils, servici voluntari europeu, activitats de formació, etc.


Calendari i inscripcions

Per a poder assistir a alguna de les onze presentacions repartides al llarg de tota la Comunitat Valenciana, és necessari inscriure's omplint un breu formulari en la pàgina web de l'IVAJ.GVA JOVE: www.gvajove.es.

Les sessions de presentació del Programa Erasmus+ arranquen el pròxim 19 de febrer en la sala d'actes de l'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM) a València. La sala de conferències del Museu de la Ciutat (Mucbe) de Benicarló serà la següent cita el dia 20. El divendres 21 de febrer la jornada de presentació tindrà lloc al Centre Juvenil Alqueria Laborde, a Gandia.

Els interessats de la ciutat d'Alacant podran informar-se el dia 25 de febrer en La Clau de l'Ajuntament, mentres que a Torrevieja la sessió se celebrarà en l'oficina de l'IVAJ. GVA JOVE dimecres 26. La cita a Castelló serà el dia 27 en la Casa dels Caragols i el dia 28, a Alzira, en la sala d'actes del Museu Municipal d'Alzira (MUMA).

El cicle de presentació del Programa Erasmus+ es tancarà la primera setmana de març: el dia 4 a l'Àgora d'Alcoi; el dia 5 a la sala de juntes de l'Ajuntament de Requena; el dia 6 en el Centre Social Platja Albir, de l'Alfàs del Pi i el divendres 7 de març en la Casa de la Cultura de Xàtiva.

Totes les sessions començaran a les 10 del matí i tindran una duració aproximada de quatre hores.

Més informació sobre el Programa Erasmus+ en la pestanya Europa de la web www.gvajove.es o en l'enllaç següent:

http://www.gvajove.es/ivaj/opencms/IVAJ/es/europa/erasmus_plus.html

Vore notícia