Notícies

Ves enrere L and #39;IVAJ.GVA JOVE llan and ccedil;a la programaci and oacute; de cursos d and #39;idiomes en l and #39;estranger per a 2014

L and #39;IVAJ.GVA JOVE llan and ccedil;a la programaci and oacute; de cursos d and #39;idiomes en l and #39;estranger per a 2014

L'IVAJ.GVA JOVE actualitza l'oferta de cursos d'idiomes per a 2014 i facilita als jóvens d'entre 16 i 35 anys la possibilitat de viatjar a altres països per a aprendre i perfeccionar el seu coneixement de llengües i cultures.

L'oferta inclou més de cent escoles d'idiomes, situades a la Gran Bretanya, Irlanda, Austràlia, el Canadà, els Estats Units, Nova Zelanda, Alemanya, Àustria, França, Suïssa, Itàlia, Portugal i Rússia.

Els jóvens que posseïsquen el Carnet Jove podran beneficiar-se d'un 10 % de descompte sobre el preu, que varia en funció del curs triat.

El director de l'IVAJ.GVA JOVE, Marcos Sanchis, ha indicat que "este programa s'organitza conjuntament amb altres comunitats autònomes, de manera que podem establir millors condicions en estos cursos".

Així mateix, ha indicat que "esta iniciativa és apreciada pels jóvens de la Comunitat que busquen millorar la seua formació en idiomes i forma part de l'activitat general denominada 'Aprén idiomes amb l'IVAJ', a què s'han anat incorporant tallers de conversació, colònies escolars, caps de setmana en albergs juvenils o camps de voluntariat internacionals, etc.

La inscripció podrà realitzar-se de manera telemàtica a través d'Internet, omplint un formulari en la pàgina web de l'IVAJ.GVA JOVE (http://www.gvajove.es/), on els interessats també trobaran tota la informació sobre els cursos. Així mateix, es podrà sol·licitar la plaça en les oficines TURIVAJ de Castelló, València i Alacant i en l'oficina comarcal d'Elx.

Cada centre de formació especifica el tipus de curs, el nombre de lliçons (que oscil·len de 15 a 30 a la setmana), el règim alimentari, les dates, la duració, el tipus d'allotjament (en famílies, en residències o en pisos d'estudiants) i els servicis inclosos. A més, durant la formació també es poden realitzar activitats socials, esportives i excursions opcionals.

En la pàgina web de l'IVAJ.GVA JOVE, a més de per destinacions, l'oferta està organitzada per temes, perquè cada jove puga triar l'opció que més s'ajusta a les seues necessitats: cursos generals, formació específica per a preparació d'exàmens oficials com el FCE (First Certificate) o el CAE (Advanced) de la Universitat de Cambridge o els exàmens IELTS necessaris per a accedir a les universitats de parla anglesa, entre altres.

El programa de formació permet combinar l'aprenentatge de l'idioma a través de la immersió lingüística amb la integració en un ambient internacional. Així, juntament amb les classes en l'aula, la majoria de les escoles tenen un centre multimèdia d'aprenentatge en què els estudiants podran perfeccionar i practicar el que han aprés, tant amb la supervisió del professor com de manera autònoma.

Molts dels centres d'idiomes participants faciliten a l'estudiant correu electrònic, accés a Internet, a biblioteques, a sales audiovisuals i altres instal·lacions per a continuar la formació fora de l'horari lectiu.

Vore notícia