Notícies

Ves enrere Experts nacionals i europeus debaten a València sobre l'ocupabilitat dels titulats universitaris

Experts nacionals i europeus debaten a València sobre l'ocupabilitat dels titulats universitaris

Experts d'ocupabilitat i inserció laboral universitària de tota Espanya i Europa participaran en el seminari sobre l'ocupabilitat dels titulats universitaris El repte de l'ocupabilitat com a indicador de la qualitat universitària que es durà a terme els pròxims 2 i 3 de desembre a València.

El seminari està organitzat per l'Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva (AVAP) en col·laboració amb les universitats de la Comunitat Valenciana i hi participen com a ponents una vintena d'experts acadèmics representants dels servicis d'ocupació de les universitats, estudiants, consells socials, equips rectorals i responsables de totes les administracions competents en matèria d'universitats d'àmbit, europeu, nacional i autonòmic.

Així mateix, este seminari servix de marc per a la presentació del Llibre Verd de l'Ocupabilitat, primer gran projecte conjunt de tot el sistema universitari valencià i en el qual han participat un equip de treball compost per 50 tècnics i experts.

Un dels objectius que es perseguix amb el Llibre Verd de l'Ocupabilitat és posar de manifest la importància de l'educació en competències per a l'ocupació, així com potenciar la qualitat de tot el sistema d'educació superior de la Comunitat Valenciana. Per a això es realitzen una sèrie de recomanacions per a millorar l'ocupabilitat dels alumnes i afavorir la seua inserció laboral. A més, estes jornades serviran per a donar a conéixer les conclusions en matèria de competències i inserció laboral del Llibre Verd de l'Ocupabilitat dels titulats universitaris de la Comunitat Valenciana a tota la societat valenciana.
El seminari abordarà qüestions relatives als millors mètodes per a mesurar l'ocupabilitat dels titulats universitaris, què fan i què poden fer les universitats per a millorar l'ocupabilitat o quines són les implicacions de l'ocupabilitat en la política universitària.

El seminari disposa d'una pàgina web http://seminario.avap.es on es pot trobar més informació sobre estes jornades.

Vore notícia