Notícies

Ves enrere La consellera María José Catalá inaugura la jornada de difusió del Programa Erasmus+ per al període 2014-2020

La consellera María José Catalá inaugura la jornada de difusió del Programa Erasmus+ per al període 2014-2020

 

La consellera d'Educació, Cultura i Esport, María José Catalá, inaugurarà demà dimecres, 19 de febrer, junt amb el conseller d'Educació, Universitats i Ocupació Pedro Antonio Sánchez, i la directora de l'Organisme Autònom de Programes Educatius Europeus, María del Mar Duque, la jornada de difusió del Programa Erasmus+ per al període 2014-2020.

Prèviament, els consellers d'Educació de la Comunitat Valenciana i Múrcia inauguraran les primeres jornades de directius d'Educació Infantil i Primària, sobre el paper dels equips directius en la millora de l'èxit escolar.

Així mateix, la consellera María José Català i el seu homòleg Pedro Antonio Sánchez, així com els seus respectius equips directius, mantindran diverses reunions de treball en matèria educativa, en les quals s'abordarà el desplegament de la LOMCE i l'atenció a la diversitat, la implantació de la Formació Professional dual, així com la formació dels equips directius, entre altres temes.

09.30 hores: inauguració de les jornades de directius de l'Educació. Marla Center (Travesía de Madrid s/n, Miguel de Cervantes. Múrcia)

11.00 hores: inauguració de la jornada de difusió del Programa Erasmus+. Sala d'actes de la Facultat d'Economia i Empresa (Campus d'Espinardo, Universitat de Múrcia)

 

Vore notícia