Notícies

Ves enrere <h1> Participa en el concurs `Iniciatives Ciutadanes Europees'</h1>

<h1> Participa en el concurs `Iniciatives Ciutadanes Europees'</h1>

La Comunitat Valenciana participa junt amb les comunitats autònomes de Múrcia, Castella i Lleó, Extremadura, Illes Balears i Madrid, en l'organització del concurs Iniciatives Ciutadanes Europees, en el marc del projecte "Els jóvens com a ciutadans europeus actius" finançat pel Parlament Europeu.

El concurs, liderat per Múrcia, té com a finalitat donar a conéixer als jóvens la figura de la "Iniciativa Ciutadana Europea", de manera que es fomente la seua participació en la vida política de la UE.

Hi poden participar grups de jóvens d'entre 18 i 35 anys, residents en les comunitats autònomes organitzadores o estudiants en alguna de les universitats que hi estan ubicades. 

L'objecte és l'elaboració d'una proposta de regulació dirigida a la Comissió Europea sobre qualsevol tema d'interés per als jóvens, dins del marc de les competències de la Unió i de l'àmbit de la iniciativa ciutadana prevista en l'article 11.4 del Tractat de la UE.

Les 12 millors iniciatives seleccionades seran presentades en un acte públic en què es triaran les dos propostes guanyadores.

El premi per als dos grups guanyadors consistirà en un viatge a Brussel·les amb la finalitat de conéixer les institucions de la UE.

Com participar: <www.concursoice.es>