Notícies

Ves enrere <h1 class="western" lang="ca-ES"> <font face="Arial, sans-serif"><font size="3">Seminari informatiu de la Convocat and ograve;ria 2014 de Pioners en Acci and oacute; (Climate-KIC) a Val and egrave;ncia</font></font></h1>

<h1 class="western" lang="ca-ES"> <font face="Arial, sans-serif"><font size="3">Seminari informatiu de la Convocat and ograve;ria 2014 de Pioners en Acci and oacute; (Climate-KIC) a Val and egrave;ncia</font></font></h1>

El programa  europeu Pioners en Acció de la iniciativa Climate-KIC (Pioneers into Practice o PIP, en les seues sigles en anglés) ha obert ja la seua convocatòria per al 2014.

El programa Pioneers into Practice (PIP), on la FCVRE som coordinadors europeus, i l’IVACE és l’organisme valencià responsable de la RIC (Regional Innovation Implementation Community), és una interessant iniciativa europea de mobilitat de professionals (pioners) en l’àmbit de la innovació en canvi climàtic, i té com a objectiu crear una nova generació d’especialistes, emprenedors i legisladors d’alt nivell per a aconseguir una economia baixa en carboni a Europa.


Amb motiu del llançament de la Convocatòria PIP-2014, que es troba en la seua 4a edició, ens plau invitar-lo al seminari informatiu que es celebrarà dijous que ve 27 de febrer, a les 9.30 h, al Palau de Pineda-UIMP (plaça del Carme, 4. 46001 València). 

En este programa participen 6 regions europees d’Hongria, Polònia, Itàlia, Holanda, Alemanya, Regne Unit i Espanya (Comunitat Valenciana). Però la novetat d’enguany és la incorporació de noves regions denominades outreach: d’Irlanda, Finlàndia, República Txeca, Portugal, Eslovènia i Romania. (Vegeu flyer)

A la Comunitat Valenciana hi ha 4 grups d’innovació, denominats també IG (Innovation Groups), que coordinen i gestionen els emplaçaments i el pla de treball dels
pioners i hosts:

  • Buildings, coordinat per l’IVE (Institut Valencià de l’Edificació), 

  • Transport, per la Universitat de València,

  • Energy Networks, coordinat per IVACE-Energia (antiga AVEN) i l’ITE

  • Land and Water per la UPV.

Hi haurà "plaça" per a uns 30 pioners valencians + 10 d’una regió outreach, concretament de Portugal, que hauran de fer un emplaçament regional de 4 setmanes (en la CV però en organització diferent de la seua) i un emplaçament internacional (per a realitzar 4 setmanes entre setembre i octubre en els hosts de les regions europees participants). A més dels esdeveniments previstos en el calendari d’activitats dels pioners.


Per a la inscripció, es demana la confirmació d’assistència i registre abans de la vesprada del dimarts 25 de febrer  a  practicas1_fcvre@gva.es.

Cal indicar en el correu electrònic: nom i cognoms, organització on treballa, adreça electrònica de contacte i si es postula la seua candidatura com a host o com a pioneer. La inscripció és gratuïta fins a omplir aforament. S’adjunta agenda.

Al final del seminari hi haurà un panell a disposició dels assistents per a atendre els dubtes, propostes  de candidatures tant de pioners com d’emplaçaments (hosts), i consultes que podran ser resoltes i contestades pels membres del Programa PIP de la CV. També es farà entrega dels diplomes de l’edició 2013 del Programa Pioners en Acció.